Beginnen met YOGA

Kom je voor het eerst yoga doen bij I AM yoga? Welkom!

Voel je direct thuis en welkom in de sfeervolle yogastudio in Eindhoven Noord of bij de lessen op locatie in Geldrop (Laan7)

 

I AM yoga biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau. Alle locaties bieden een rustgevende en ontspannen sfeer en na de les is er altijd nog wel even tijd om lekker bij te komen en te even bij te praten met een kop thee. Het voelt echt als thuiskomen.

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft ook niet lenig of spiritueel te zijn. 

 

Yoga werd niet uitgevonden maar ontdekt op dezelfde manier als water en vuur. Je kunt water niet ervaren tot je er een glas van drinkt. Hetzelfde geldt voor yoga. Je snapt het pas als je het doet.

 

Steeds meer mensen zoeken, zien en ervaren de voordelen van yoga. Er zijn veel verschillende redenen om yoga te beoefenen zoals: stressbeheersing, ontspanning, fysieke- emotionele en mentale problemen tot balans brengen, rust zoeken, zingeving en spiritualiteit. Yoga heeft voor iedereen belangrijke aspecten te bieden.

 

I AM yoga nodigt je graag uit om eens te ervaren wat yoga jou kan brengen.

 

De letterlijke vertaling van “yoga” vanuit het Sanskriet is “juk”. Het juk is een instrument om twee uitersten te dragen en met elkaar te verbinden. Hierbij zijn evenwicht en balans van belang. Yoga staat voor verbinding, vereniging en relatie. Door yoga te beoefenen verbinden we lichaam, geest en gevoel, waarbij ademhaling een belangrijke rol speelt. Hierdoor ontstaat er eenheid, balans en heelheid binnen jezelf. Dit heeft ook effect op de manier waarop je de wereld om je heen ervaart en benadert.

 

De lessen bij I AM yoga beginnen altijd met een korte meditatie. Voor deze meditatie wordt meestal de Vipassana techniek met een ademhalingstechniek toegepast.

Vipassana bestaat al meer dan 1000 jaar en het betekent inzicht. De techniek is simpel maar niet gemakkelijk.

Het is een proces van aandacht ontwikkelen en jezelf openen. Via dit proces kom je tot harmonie in jezelf en dat leidt naar geluk en vrede.

 

Begin vandaag nog met yoga en breng het beste in jezelf naar boven. Voel je geweldig!

Op de website vind je alle informatie en enkele speciale aanbiedingen om je snel op weg te helpen.

Nog vragen? Stel ze via het contactformulier.

Let the beauty of what you love, be what you do. - RUMI-

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.